2022-11/12 Sinterklaas huis Slot Assumburg

Het grote Sinterklaas huis Slot Assumburg 16 november t/m 4 december 2022

Er zijn zo’n 15 waanzinnige themakamers, vele tientallen pieten, muziek, entertainment en een speurtocht door alle kamers. Vind jij de verstopte Staffen?

We willen niet alles verklappen maar je brengt o.a een bezoek aan:

 • De pietenschool; neem plaats in een bankje en volg een les in de pietenklas van de Profpiet en leer waar een echte piet op moet letten.
 • Het langste verlanglijstje van Nederland; doe je mee om samen met alle bezoekers het langste verlanglijstje van Nederland te maken?
 • Lijstjeskamer; lever hier je eigen verlanglijstje, je post en tekeningen voor Sinterklaas in en zie wat de pieten er mee doen.
 • De werkkamer van Sinterklaas; hier ligt het grote boek van Sinterklaas
 • De slaapkamer en kleedkamer van Sinterklaas; bij hoge uitzondering mag je een kijkje nemen in de slaap- en kleedkamer van Sinterklaas.
 • De schatkamer van Sinterklaas; dit is het grote speelgoedmagazijn van Sinterklaas met kasten vol speelgoed, honderden meters inpakpapier en zakken vol met pakjes. Kijk hoe de pieten de lijstjes verwerken en de cadeautjes inpakken. Komen jullie de pieten een handje helpen?
 • De pietenbadkamer; Kom kijken hoe de pieten in bad gaan. Dat wil jij zelf vast thuis ook!
 • Sint’s bakkerij; kom kijken en helpen in de bakkerij waar de pieten druk bezig zijn om al het lekkers te maken zoals pepernoten, taaitaai, speculaas, banketletters en nog veel meer
 • De controle kamer; hoe weet Sinterklaas eigenlijk wanneer jij je schoen hebt gezet?
 • De pakjesmagazijnen; hier liggen alle pakjes die de pieten in de schoorstenen gaan gooien. Check hier of Sinterklaas ook in jouw woonplaats komt.
 • En nog veel meer….

En natuurlijk heeft Sinterklaas de tijd om met de kinderen op de foto te gaan.

Data en tijden

Alle dagen in de periode van 16 november t/m 4 december 2022 van 09.00 uur tot 18.00 uur.

Locatie

Kasteel Assumburg
Tolweg 9a
1867 NG Heemskerk

Slot Assumburg heeft eigen gratis parkeerplaats, bij drukte kan je parkeren bij voetbalvereniging Odin ’59 aan de Hoflaan te Heemskerk

Toegankelijkheid

Door trapjes en opstapjes is Slot Assumburg helaas niet geschikt voor kinderwagens, buggy’s en rolstoelen.

Prijzen

Doordeweeks € 13,50 en in het weekend € 15,– per persoon (kinderen t/m 0 gratis) Woensdagochtend en vrijdagochtend bij aankomst t/m 12.45 uur slechts 9,50 pp. De service kosten bedragen € 1,25 per ticket.

Kaarten

Kaarten bestel je zelf via de website www.hetgrotesinterklaashuis.nl tot uiterlijk 15 november 2022.

Declareren

Heb je kaarten besteld dan krijg je 50% korting per kaart met een maximum van 3 kaarten. Stuur een e-mail met het betaalbewijs aan pv@zaanstad.nl t.a.v. Sandra Klingers onder vermelding van je naam, aantal kaarten, bankrekening, betaalbewijs van de reservering, dan zorgen wij dat je korting op je bankrekening wordt gestort.