Over ons

PV Zaanstad is de personeelsvereniging voor medewerkers en oud-collega’s van gemeente Zaanstad.  Het doel van de vereniging is het verstevigen van de onderlinge band tussen de leden. Daarom worden diverse activiteiten georganiseerd.

Wil je je collega’s eens op een andere manier leren kennen buiten het werk om? Word dan lid van de PV en geef je op voor één van de vele activiteiten! Voor alle activiteiten zoekt de PV contact met professionals en geven we een mooie korting op de totaalprijs. Als je met de PV op stap gaat, weet je zeker dat alles voor je geregeld wordt en je niet teveel betaalt!

Lidmaatschap
Als je lid wilt worden, kun je je via het aanmeldingsformulier aanmelden. Mail dit naar pv@zaanstad.nl.

Alle medewerkers van de gemeente Zaanstad kunnen lid worden. Het lidmaatschap kost slechts  € 2,- per maand en wordt automatisch op het salaris ingehouden. Ook medewerkers met een tijdelijk contract kunnen lid worden van de PV. Zij betalen dan het lidmaatschap voor een jaar (€24,-).

Daarnaast kent de PV het donateurschap voor oud-collega’s. Donateurs kunnen aan alle activiteiten deelnemen onder dezelfde voorwaarden als leden. Voor donateurs bedragen de kosten € 12,50 per jaar, te voldoen in januari. Het jaar waarin je met pensioen gaat, is het donateurschap gratis.

Bestuur

Voorzitter: Rianne van Diepen-Feld
Secretaris: Monica Mast, Monique Nellen
Penningmeester: Ruud Dekker
Leden
Sandra Klingers
Willem Stuut
Cees Fleur
Marcelle Robijn

Meer informatie
De jaarverslagen vind je bij verslagen. Stukken van de de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergaderingen kun je opvragen via pv@zaanstad.nl.

Het huishoudelijk regelement van de PV is hier te lezen. De statuten zijn hier raad te plegen.